Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@00:04:18 GMT

دردناک‌ترین علائم بیماری کاوازاکی در کودکان

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۲۳۹۶۲

دردناک‌ترین علائم بیماری کاوازاکی در کودکان

آفتاب‌‌نیوز :

 به نقل از هارت، بیماری کاوازاکی یکی از بیماری‌های عجیب و نادر در کودکان است که به طور عمومی با تب بالای ۳۸ درجه به مدت حداقل ۵ روز در بیمار تشخیص داده می‌شود. در صورتی که فرد اقدام به درمان تب نکند، این تب می‌تواند برای ۱۱ روز ادامه داشته باشد.

بیماری کاوازاکی به طور طبیعی با چهار علامت بروز می‌کند:

۱- بروز جوش در بدن به ویژه در منطقه کشاله ران

۲- قرمزی و تورم کف دست و کف پا زمانی که به تازگی بیماری شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین پوسته شدن ملایم پوست در ناحیه نوک انگشتان دست و پا در هفته دوم و سوم بیماری بروز می‌کند. احتمال آنکه بخش‌های بزرگی از پوست دستان و پا‌ها کنده شود، وجود دارد.

۳- چشم‌های پر خون (خون افتادن در چشم) که می‌تواند باعث حساسیت به نور شود.

۴- تورم غدد لنفاوی در بخش گردن که در برخی موارد با شکایت بیمار درباره گرفتگی و خشکی گردن همراه است.

۵- تحریک و التهاب دهان، لب‌ها و گلو، و نیز زبان توت فرنگی شکل

علائم کاوازاکی

در برخی موارد بیمار ممکن است از درد‌های شکمی رنج ببرد. در یک سوم موارد فرد به طور موقت به آرتروز به همراه درد و تورم مفاصل زانوها، مچ پا و ران مبتلا می‌شود. در مواردی که کودک به بیماری کاوازاکی ناقص مبتلا شده باشد، اصلی‌ترین علائم تب بالا و التهاب است.

متخصصان هنوز نمی‌دانند دلیل بروز بیماری کاوازاکی چیست اما خوشبختانه این بیماری مسری نیست. پزشکان می‌گویند در حال حاضر هیچ راهکاری برای ممانعت از ابتلا به این بیماری وجود ندارد. تنها راه تشخیص این بیماری، معاینه بالینی کودک و مشاهده علائم بیماری است.

متاسفانه شواهد نشان داده است بیماری کرونا می‌تواند در برخی افراد باعث بروز علائم بیماری کاوازاکی شود. در صورت بروز این علائم در کودکان پس از ابتلا به کووید ۱۹، بستری شدن آن‌ها در بیمارستان ضروری است. با این حال، دانشمندان می‌گویند برای تشخیص ارتباط میان ابتلا به کرونا و بیماری کاوازاکی نیازمند تحقیقات بیشتری هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: علایم کاوازاکی بیماری کاوازاکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۳۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: باتوجه‌به فرارسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی است؛ اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیرمجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوب‌داران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

وی از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سم‌پاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، گفت: باتوجه‌به اقدامات صورت‌گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.

کد خبر 6093183

دیگر خبرها

  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید