Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی گفت: ویروس کرونا در کودکان بدون بیماری‌های زمینه ای، خفیف بوده و با تب بروز می‌کند و طی مدت کوتاهی درمان می‌شود اما پس از بهبود با بیماری‌های جانبی نظیر کاوازاکی، لمس شدن بخشی از صورت و سایر بیماری‌های قلبی و عروقی همراه خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمحمد حسینی، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) سمنان در گفت و گو با خبرنگار مرآت با بیان اینکه بیماری کرونا در کودکان با تب‌های ساده و بی‌خطر بروز می‌کند، گفت: در کودکان، عوارض ناشی از کرونا بسیار خطرناک‌تر از بیماری بوده و بی‌توجهی به عوارض جانبی پس از بهبود کرونا نتایج خوبی را به همراه نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بیمارستان امیرالمومنین سمنان با بیان اینکه ویروس کرونا در همه سنین خطرناک است، خاطرنشان کرد: برخی با بی توجهی فرزند خود را در معرض ویروس قرار می‌دهند درصورتی که توصیه ما به همه مراقبت و رعایت بهداشت و استفاده از ماسک حتی برای مادران می باشد.

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان، شیر مادر را بسیار مهم برشمرد و تصریح کرد: خطر عدم استفاده شیر مادر توسط کودکان، از ابتلا به ویروس کرونا بسیار بیشتر است و در موارد مشکوک به ابتلا به کرونا نیز باید مادران با استفاده از ماسک و دستکش به شیردهی بپردازند.

وی افزود: در ایام کرونا اتفاقات خوب مانند استفاده از ماسک و رعایت بهداشت و کم شدن رفت و آمد ها باعث کاهش بیماری ها شده است اما پرخطرترین اتفاقی که امسال با آن مواجه شده ایم عدم توجه خانواده ها به پایش سلامت و رشد فرزندان به خاطر ترس از کرونا است که عواقب جبران ناپذیری را خواهد داشت.

حسینی،‌ کودکان را قشر در معرض خطر معرفی کرد و گفت: کودکان، مخصوصا کودکان دارای بیماری های زمینه ای قشری آسیب پذیر در جامعه هستند و باید با توجه بیشتر آن ها را از تماس با افراد مختلف در این شرایط کرونایی حفظ کرده و علائم مختلف را سریعا به پزشک اطلاع داد تا از آسیب های جدی جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی گفت: در راستای دستور وزیر بهداشت و با توجه به ماموریت مهم و جدید جوانی جمعیت (دستیابی به نرخ باروری ۲.۵) تقویت ساختار تشکیلاتی متناظر مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور امری ضروری بود که پس از بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته توسط معاونت‌های توسعه و بهداشت به جمع بندی نهایی رسید و ابلاغ شد.

وی بیان داشت: از جمله مواردی که در ساختار جدید به آن توجه ویژه شده است موضوع بازنگری گروه‌های سنی بود که با توجه به این اقدام و تقویت ساختاری صورت گرفته انتظار می‌رود شاهد رشد و شکوفایی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم.

مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت پیش از این با عنوان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در معاونت بهداشت وزارت بهداشت فعالیت داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی